Starity

Cheryl: jön a második album!

2010. július 06. 00:12   |   Szerző: Aliasanna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig telt el fél év a "3 Words" megjelenése óta, de Cheryl nem tétlenkedett. Az elmúlt időszakban - amely "kissé" viharosra sikeredett - is megállíthatatlanul dolgozott második albumán, szombatig.

hirdetés
Cheryl: jön a második album!

Nemrég jött ugyanis a hír, hogy az énekesnő rosszul lett, és kiderült, hogy elkapott egy elég súlyos gyomorfertőzést. Orvosai elmondták, hogy minimum egy hét kényszerpihenőre, és egy nagyon alapos kivizsgálásra ítélik. Teljesen széthajtotta magát az utóbbi időben, de egy dolgot még talán a rajongói sem tudtak...

Mégpedig azt, hogy nem "csak" és kizárólag válása, koncertkörútja a BEP-vel, és az X Factor meghallgatásai miatt került teljesen padlóra. Ehhez a "szép" kis listához még második szólóalbumának munkálatai, a dalok írása, és a zene kialakításával járó feszültség, stressz is erőteljesen hozzájárultak a súlyos problémához.

Az albumot, - melynek címe jelenleg még ismeretlen, de munkálatai már majdnem befejeződtek - elvileg októberben szeretné kiadni az énekesnő, majdnem egy időben életrajzi könyvével, a "My World"-del.

A legközelebbi fellépése, ami már nagyjából 3-4 hónapja be van tervezve: a V Festival (augusztusban), amelyen olyan mai előadók mellett lép színpadra, mint a Stereophonics, a Faithless, Pixie Lott, a Kings of Leon, a Kasabian, a Groove Armada vagy éppen David Guetta.

Addig is, ez a minimum egy hetes pihenés ráfér Cherylre, hiszen az elmúlt időszakban tényleg túlhajtotta magát. Reméljük a gyógyulása zavartalan lesz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek