Starity

Bemutatkozik a legújabb Disney-sztár

2011. december 31. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb tinisztár hódítja meg a világot. Ross Lynch sorozata december elején került levetítésre az Egyesült Államokban.

hirdetés
Bemutatkozik a legújabb Disney-sztár

Újabb Disney-sztár kezdte el hódítani a fiatal lányok szívét. Ross Lynch kapta meg Austin Moon szerepét az Austin & Ally című sorozatban, melyet a Disney csatorna 2011. december 2-án bocsátott útra az Egyesült Államokban.

A sorozat a Sonny With A Chance és a J.O.N.A.S szitkomjaként látott napvilágot. A Disney már májusban bejelentette, hogy új szériát fog sugározni a 2011-es év végén, melyet Miamiban forgattak.

A sztori középpontjában két fiatal áll, Austin Moon, egy fiatal énekes és Ally Dawson, a briliáns dalszövegíró. Austin egyik napról a másikra lesz híres Allynek köszönhetően, innentől kezdve pedig együtt alkotnak. Ally mellé csatlakozik Trish is, aki Austin menedzsere és stylistja is egyben, Austin mellé pedig Dez csapódik, aki a legjobb barátja. Ally karakterét Laura Marano kelti életre, Trish bőrébe Raini Rodriguez bújik, Dezt pedig Calum Worthy formálja meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek