Starity

Bemutatkozik a legújabb Disney-sztár

2011. december 31. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb tinisztár hódítja meg a világot. Ross Lynch sorozata december elején került levetítésre az Egyesült Államokban.

hirdetés
Bemutatkozik a legújabb Disney-sztár

Újabb Disney-sztár kezdte el hódítani a fiatal lányok szívét. Ross Lynch kapta meg Austin Moon szerepét az Austin & Ally című sorozatban, melyet a Disney csatorna 2011. december 2-án bocsátott útra az Egyesült Államokban.

A sorozat a Sonny With A Chance és a J.O.N.A.S szitkomjaként látott napvilágot. A Disney már májusban bejelentette, hogy új szériát fog sugározni a 2011-es év végén, melyet Miamiban forgattak.

A sztori középpontjában két fiatal áll, Austin Moon, egy fiatal énekes és Ally Dawson, a briliáns dalszövegíró. Austin egyik napról a másikra lesz híres Allynek köszönhetően, innentől kezdve pedig együtt alkotnak. Ally mellé csatlakozik Trish is, aki Austin menedzsere és stylistja is egyben, Austin mellé pedig Dez csapódik, aki a legjobb barátja. Ally karakterét Laura Marano kelti életre, Trish bőrébe Raini Rodriguez bújik, Dezt pedig Calum Worthy formálja meg.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek