Starity

Nem csak vámpír

2010. július 06. 11:11   |   Szerző: Zsüdi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júliusban két olyan filmre is jegyet válthattok, amiben Jackson brillírozik. A "Napfogyatkozás" után itt az "Utolsó Léghajlító", amelyben a színész igazi lehetőségeket kapott arra, hogy megmutassa, mit tud!

hirdetés
Nem csak vámpír

Bravo: Elég keveseknek adatik meg, hogy két szuperfilmben is szerepelhessenek egy hónapban.

Jackson: Nekem mondod? Én sem hiszem el, hogy sikerült - de sikerült! :)

Bravo: Melyik a kedvenced? Az Utolsó Léghajlító vagy a Napfogyatkozás?

Jackson: Erre a kérdésre képtelenség jó választ adni! Úgyis tudjátok, hogy mindkettőt imádtam!

Bravo: És milyen volt Léghajlító-filmet forgatni ennyi Alkonyatozás után?

Jackson: Kifejezetten üdítő! Szerettem volna a maximumot kihozni magamból, pláne mivel az egyik kedvenc rendezőm, M. Night Shyamalan filmjében szerepelhettem. Ez ösztönzött, na meg az is, hogy ebben a filmben végre megmutathattam, milyen színész vagyok valójában.

Bravo: Miben különbözik Sokka karaktere Jasperétől?

Jackson: Szinte mindenben. Egyben azonban hasonlítanak: mindketten sokat akcióznak. Az új filmem viszont keményebb kihívás volt. Két hónapig tanultam kung-fuzni miatta. Még jó, hogy sokat gyúrtam a Twilight-mozira, elég jó erőben voltam.

Bravo: Mi volt a forgatás legjobb és legrosszabb része?

Jackson: Csak a legrosszabbról tudok beszélni. Ez maga Grönland volt. Nem a hellyel van bajom, csak az időjárással. Meg kellett tanulnom elviselni, hogy borzasztóan hideg van. Szinte minden végtagom elfagyott, de a látásom sem működött tökéletesen. Legközelebb jó lenne valami meleg helyen forgatni. De persze csak ha jó a forgatókönyv! :)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek