Starity

2012 nagy sztárfogadalmai

2012. január 02. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People magazin idén is kiderítette, milyen fogadalmat tettek a sztárok újév alkalmából.

hirdetés
2012 nagy sztárfogadalmai

A People magazin, mint minden évben, idén is utána járt, milyen fogadalmakat igyekeznek betartani Hollywood csillagai. Vannak, akik viccesen fogták fel a dolgot, és vannak olyanok is, akik mindössze személyiségükön szeretnének pozitív irányban változtatni.

Jack Black például a külsejét szeretné formálni, legalábbis ami a tömegét illeti. A színésznek elege van pluszkilóiból, így úgy döntött, 2012-re azt fogadja meg, hogy feleslegeitől megszabadul. A nevettető persze nem szeretne izmos és kigyúrt felsőtestet, mindössze középiskolai kinézetéhez hasonlítana. Ez elég reálisan hangzik, így talán még kellő edzéssel és odafigyeléssel sikerülhet is számára.

Az All American Rejects Tyson Rittere viccesre veszi a dolgot, ami a szerelmi életét illeti. A frontember szeretne nem minden ötödik percben szerelembe esni egy utcán vele szembe jövő hölggyel, ugyanis nem tud ellenállni a vörös színekben pompázó nőknek. Saját bevallása szerint a legtöbbjüket alaposan megbámulja az utcán, így ezentúl igyekszik majd vágyait megtagadni.

Lea Michele-lel épphogy beindult a szekér – legalábbis karrierje igencsak szépen ível felfelé, így nem is meglepő, hogy a Szilveszter éjjel sztárja még több kitartást és energiát kívánt az új esztendőre. Lea elhatározta, hogy idén is folyamatosan dolgozni fog, hogy közelebb kerüljön legnagyobb példaképeihez, például Barba Streisandhoz.

Sofia Vergara a hagyományok embere, nem igazán szívleli a hirtelen jött fogadalmakat, így tartja magát korábbi fogadkozásaihoz: igyekszik úgy élni, ahogyan eddig. „Szeretnék többet sportolni, vigyázni az egészségemre és persze többet lenni a barátaimmal. Ezeket minden évben megfogadom, és meg is próbálom betartani. Csak sajnos az év végére már ellustulok, így idén megfogadtam, hogy kitartóbb leszek!”

Vergarához hasonlóan Billy Bob Thornton is egy csupornyi erőt és kitartást kért amellett, hogy idén szeretne jobb filmeket gyártani, mint eddig. A színész már elég régen mutatott fel jó munkát, így ezentúl arra törekszik, hogy nemcsak magát, de barátait is bátorítsa e téren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek