Starity

36 sorozat tér vissza a szünetről

2012. január 02. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öt új sorozattal, tizennégy évadnyitással és harminchat visszatérő műsorral köszönt minket az új év.

hirdetés
36 sorozat tér vissza a szünetről

Véget ért a nassolós téli szünet, ismét eljött a sorozatdömping ideje. 2012 első hetében több tucat vadonatúj epizód részesei lehetünk, hiszen a pihenés a sorozatsztárok számára is lezárult. Az ünnepek utáni epizódok általában felérnek egy évadnyitóval, így nem árt, ha előre tudjuk, mire számíthatunk.

A Pretty Little Liars jelenlegi évada biztosítja számunkra az izgalmat és rejtélyeket egyaránt, hiszen a négy leányzó, Aria, Emily, Hanna és Spencer még mélyebbre ássák magukat, és végre szembe szállhatnak a titokzatos A-val, aki őket fenyegeti.

Az Így jártam anyátokkal már kevésbé lesz drámai, ám meglepetésekkel teli annál inkább, hiszen míg Marshall, Lily és Robin élik mindennapjaikat a megszokott kerékvágásban, Ted és Barney őrületes tervbe vágnak bele, melynek hála egy régi álmuk teljesül. A CBS másik sorozatába, a nézettség alapján igencsak alacsony teljesítményű Két pasi meg egy kicsibe üzleti szelek köszöntenek be, Judy Greer, Mimi Rodgers és természetesen Jon Cryer kap kiemelkedő szerepet a nyitóepizódban.

Január harmadikán az ABC új sorozata, a Work It jelenik meg a képernyőkön, mely egy huszonkét perces vígjátékszériát takar. Az epizódok során két nőnek öltözött férfit követhetünk nyomon, ami valószínűleg rengeteg helyzet- és jellemkomikumra ad majd okot.

Január 5-én a Grace klinika tér vissza vadonatúj részekkel, az azt követő napon pedig a Merlin negyedik évada debütál a SyFy csatornán este tíz órakor. Ugyancsak visszatérő széria az Odaát, melynek 11. részében a két testvér ismét külön utakra réved: Dean veszélyesen megszállottá válik Dick Romant illetően, míg Sam egy tinédzser segítségére siet.

A Once Upon a Time rajongóinak sem kell csüggedniük, hiszen január 8-án érkezik a bűvös nyolcadik rész, amelyben éleződnek a Regina és Emma közötti ellentétek, s néhány nehéz döntés elé kerülnek főhőseink. Érdemes tehát figyelemmel nyomon követni a hét történéseit, nehogy lemaradjunk kedvenceink újabb kalandjairól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek