Starity

David Tennant megnősült

2012. január 02. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Ki vagy, Doki? sztárja végre egybekelt kedvesével, a 27 éves Georgia Moffett-tel. Az esküvőt december 31-én tartották.

hirdetés
David Tennant megnősült

A Ki vagy, Doki? sztárjai, akiknek már van egy közös gyermekük, a kilenc hónapos Olive, egy privát londoni ceremónia során egybekeltek, majd egy hatalmas újévi partit csaptak a Temze partján, melyen barátaik, Stephen Fry és Will Mellor is részt vettek.

„David és Georgia alig várják az esküvőt, őrülten szerelmesek. Mindent a legnagyobb csendben tartottak, és a ceremónián is csak a család és a legközelebbi barátok fognak részt venni” – árulta el egy közös barát még jóval a frigy lezajlása előtt.

A 40 éves David és a 27 éves Georgia, akinek már van egy kilencéves fia, Tyler előző házasságából, 2008-ban találkozott először a sorozat forgatásán, amikor is a színésznő vendégszereplőként tűnt fel a műsorban. Eljegyzésüket 2010 karácsonyán jelentették be, miután kiderült, hogy Georgia első közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek