Starity

A legátlátszóbb sztárkifogások

2010. július 06. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha a sztárok valami rosszat tesznek, utána mindent bevallanak róla, nem próbálnak meg hazugságokat beadni nekünk. Vagy talán mégis?

hirdetés
A legátlátszóbb sztárkifogások

Paris Hilton

A botrányhősnőt lencsvégre kapták valami fehér porral az orrán, de a sajtósa rögtön cáfolta, hogy Paris kokainozott volna: "Megmondhatom, hogy Paris nem használ drogokat. Szerintem az tejszínhab volt, vagy valami cukros dolog egy desszertről. Valami, ami véletlenül került az arcára, amikor megérintette azt. Valami desszert lehetett…"

Amy Winehouse

A kissé zűrös életű Amyt rajtakapták, amint négykézláb mászkált egy vendéglőben az asztalok közt, alkoholt csenve el néhány vendégtől. Szerencsére apja gyorsan tisztázta a helyzetet:"Csak szórakozott, úgy csinált, mintha egy ló lenne."

Lily Allen

Az énekesnőt az Elle egyik bulijáról csaknem eszméletlenül vitték el. Lily persze hamar kijelentette, hogy a részegségének nem az italozás volt az oka(persze, hiszen ki hallott már olyat, hogy valaki a túlzásba vitt ivászat miatt részegedjen le?!?!?), hanem az, hogy valamit beletettek az italába...

Lindsay Lohan

Lindsayt megállították a rendőrök, és kokaint találtak a nadrágja zsebében. A sztár persze nagy ártatlanul kimagyarázta a dolgot: a nacit kölcsön kapta, és fogalma sincs róla, kié a drog.

Andrew Ridgeley

A Wham együttes egykori sztárjának orrát 1984-ben kötések takarták, amit Andrew azzal indokolt, hogy egy barátja véletlenül eltalálta őt egy pezsgősüveggel, aminek következtében eltört az orra. Kár, hogy az igazság az(a sztár későbbi képei igazolják), hogy Mr. Ridgeley plasztikáztatta az orrát...

Szerintetek ki hazudta a legjobbat, illetve, ki a legbénábbat? :D (képnek mindközül a legkézenfekvőbb bizonyítékot válaszottam...)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek