Starity

Csúnyán megsérült a pankrátor

2012. január 05. 07:07   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostanában egyre több pankrátor sérül le a WWE háza tájékán. Randy Orton és Wade Barrett egy Falls Count Everywhere mérkőzésen vett részt indianapolisban, azonban a meccs csúnya véget ért.

hirdetés
Csúnyán megsérült a pankrátor

A két pankrátor harcac a ringben kezdődött, és egy lépcső alján ért véget. A közönség döbbenten figyelte nagyképernyőn az eseményeket, később pedig már az egész internet azzal volt tele, hogy Randy Orton háta csúnyán lesérült, és ismeretlen ideig nem vehet részt a műsorban, a House show-kon.

Pár nappal később a WWE hivatalos oldalán is közzétettek egy közleményt, miszerint Randynek kényszerpihenőre lesz szüksége, hogy a rehabilitációt megkezdhesse, amely gyógyszeres és fizikoterápiás kezelést foglal magába.

„Randy sérülést szenvedett a 4-ik és 5-ik csigolyájánál a bal oldalon, mely nagy fájdalmat és elgyengülést okoz a lábakban” – írta a WWE orovsa Dr. Michael Sampson.

Később már arról szóltak a hírek, hogy akár hónapokra is kimaradhat a sérült versenyző, így nem tud részt venni a WrestleManian sem. Érdekesség, hogy Ryan a Twitterén arról számolt be, hogy nincsenek fájdalmai, csak kezelésekre eljár. Érdekesség, hogy a mérkőzéseit sem mondták le, így még okozhat meglepetést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek