Starity

Ashley Tisdale máris bepasizott

2012. január 04. 06:06   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan nemrégen ért véget Ashley Tisdale kapcsolata Scott Speerrel, máris új fiúval láthattuk LAX repterén.

hirdetés
Ashley Tisdale máris bepasizott

Ashley Tisdale és Scott Speer közel két év után búcsút intett egymásnak, arra hivatkozva, hogy nem jöttek ki jól egymással az utóbbi időben. A színésznő azonban pár hét után új partnerre talált, mégpedig a Boys Like Girls énekese, Martin Johnson személyében.

Ugyan hivatalosan nem jelentették ki, de a január 2-án készült képek igencsak arra utalnak, hogy a páros egymásra talált. Ash és Martin az LAX repteréről távozott, éppen New Yorkból tértek haza, ahol a szilvesztert töltötték barátaik társaságában. Kéz a kézben sétáltak, ölelgették egymást és nevettek.

Valószínűleg azóta ismerhetik egymást, mióta két éve Ashley szerepelt a Boys Like Girl egyik videoklipjében, amely a Love Drunk címet viseli. Ash többször is említette már, hogy a Boys Like Girls az egyik kedvenc együttesen és Martinnal nagyon jó barátok.

Sokan már december elején elkezdtek gyanakodni, hiszen a páros feltűnően sok időt töltött egymással, ám akkoriban elnyomták a pletykákat azzal, hogy Martin vigasztalja Ashleyt a szakítás miatt. Ez a jó barátság azonban hamar többnek bizonyult.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek