Starity

50 Cent depressziós lett

2012. január 05. 03:03   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper berágott a kiadójára és az egész világra. Nem népszerűsíti új albumát, valamint az élet rövidségéről is csiripelt.

hirdetés
50 Cent depressziós lett

50 Cent a napokban hivatalos Twitter-profilján keserítette el rajongóit depressziós kijelentéseivel. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy kiadójára, az Interscope Recordsra akadt ki ismeretlen okokból.

„Elvesztettem a hitem a csapatomban. Nincs mit mondanom azon kívül, hogy nem fogom népszerűsíteni tovább a zenémet”írta rapper, aki által könnyen lehet, hogy Pauly D munkája is befuccsol, ugyanis ő is nagy részét kiveszi az album munkálataiból.

A hamarosan könyvet kiadó 50 Cent annyira maga alá került, hogy arról is írt, nem szeretné, ha így emlékeznének rá, valamint arra is célozgatott, hogy már nem fog sokáig élni. Később kijelentéseit azzal magyarázta, hogy az élet alapvetően rövid, de ez nem azt jelenti, hogy meg is szeretne halni.

Nem tudni milyen problémája lehet a sikeres rappernek, ám az biztos, hogy nem inditja jól ezt az évet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek