Starity

Sorra érik a balesetek Varga Viktort

2012. január 04. 23:11   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostanában rájár a rúd Varga Viktorra. Sorba követik egymást a balesetek. Ezúttal mindkét csuklója bánta.

hirdetés
Sorra érik a balesetek Varga Viktort
Fotó: Blikk

Varga Viktornak először a szemét kellett műteni, most pedig mind a két csuklója eltört egy szerencsétlen mozdulatnál – írja a Blikk. Az énekes karácsonyra egy korcsolyát kapott ajándékba, amit azonnal ki akart próbálni. Az egyik forgásnál sajnos elveszítette az egyensúlyát, és úgy esett a jégre, hogy mindkét csuklójánál reccsenést hallott.

Varga Viktor iszonyú fájdalmakkal, de bement a kilencedik kerületi baleseti intézetbe, ahol rögtön kapott is két gipszet. Az énekes azonban azonnal megszabadult tőlük, mert szinte semmit sem tudott velük csinálni. Ehelyett befáslizta, és merevítőre cserélte a gipszet a kezén.

Nem ez az egyetlen baleset az énekes életében, ami mostanában történt vele: egy 1960-as évekbeli motor felújításán dolgozott, amikor a drótkefe egyik darabja a szemébe került, és csak fél órás szemműtéttel tudták a nem oda való tárgyat eltüntetni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek