Starity

Marc Anthonyra rátalált a szerelem

2012. január 05. 12:12   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez után volt férjéhez is bekopogtatott a szerelem. Az énekes a világhálón osztotta meg a hírt rajongóival.

hirdetés
Marc Anthonyra rátalált a szerelem

Az egykor még álompárként emlegetett Jennifer Lopez és Marc Anthony 7 év házasság után 2011 júliusában szakítottak. Jennifer azóta már új társat választott magának a nála 18 évvel fiatalabb táncos, Casper Smart személyében. Sőt, ha hinni lehet a pletykáknak, annak ellenére, hogy hivatalosan még nem vált el, a díva már a negyedik esküvőjét fontolgatja.

Marc Anthonynak kicsit tovább tartott ugyan feldolgozni házasságuk kudarcát, de úgy tűnik, most őt is újra eltalálta Ámor nyila. Néhány hete megindult a híresztelés, hogy a sztárt egy gyönyörő fiatal nő társaságában látták, de a paparazzóknak még nem sikerült lencsevégre kapni őket.

A salsa koronázatlan királya most úgy döntött, nem titkolózik tovább. Egy üzenetet tett közzé Twitter-oldalán, ami nem hagy kétséget érzéseiről: „Az én Shadelimám az én Szabadság-szobrom. Csók, bébi.”

De mégis ki ez a titokzatos Shadelima, aki elrabolta az énekes szívét? Ő nem más, mint a sokak által az egyik legszebb latin-amerikai modellnek tartott Shanon de Lima. A fiatal venezuelai híresség Manuel Sosa színész volt barátnője, egy négyéves kisfiú anyukája. Hogy pontosan mióta tart a románc, nem tudni, de az biztos, hogy a hölgy Marc Anthonyval és csapatával vakációzott karácsony előtt Dominikán. Erről tanúskodik néhány a világhálón keringő kép is.

Anthony családja, úgy tűnik, elégedett a választással. Fogadott fia, Chase több üzenetben is lelkesedésének adott hangot saját Twitter-oldalán. A 2012-es év legjobb párjának nevezte őket, és minden jót kívánt nekik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek