Starity

VV Éva perel!

2012. január 06. 14:02   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Éva perrel fenyegeti Somogyi András humoristát, amiért megalázó helyzetbe hozta ország-világ előtt egy videóra felvett telefon beszélgetéssel.

hirdetés
VV Éva perel!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Somogyi András, a népszerű humorista szilveszterkor megviccelt pár hazai sztárt. Elváltoztatott hangon hívta fel a gyanútlan celebeket.

Kiderült, hogy Galambos Lajcsi meghívására VV Zsófi akár tízezer forintért is hajlandó lenne előadni a Rágógumit, VV Éva pedig sztriptízben is benne lenne a Heti Hetes sztárjának kérésére.

Évát Verebes István hangján hívta fel a humorista azzal a kérdéssel, hogy vele és barátaival töltené-e a szilvesztert, mire a VV4-es lány egyből igent mondott. Utána megkérdezte tőle, hogy esetleg egy kis cicimutogatásba, sztriptízben is benne lenne-e. Éva szintén igént mondott.

Mindezt felvették videóra is, és feltették az internetre, másnapra hatalmas botrány lett abból, hogy Éva miket el nem vállalna.

A VV-szereplő úgy próbálta szépíteni a dolgot, hogy amikor megkérdezte tőle a humorista a cicimutogatást, ő nem arra mondott igent, mivel éppen a kocsiban ült, és nem figyelt arra pontosan, hogy mik a feltételek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek