Starity

Férjhez megy Drew Barrymore

2012. január 06. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Drew Barrymore-nak négykarátos gyémántgyűrű került az ujjára, méghozzá karácsonykor! Így a színésznő már harmadszorra fog oltár elé állni.

hirdetés
Férjhez megy Drew Barrymore

Újabb sztáresküvő a láthatáron! Drew Barrymore-t eljegyezte kedvese, Will Kopelman, aki művészeti tanácsadóként dolgozik, és egyben az amerikai Chanel cég volt igazgatójának, Arie Kopelmannak a fia. Drew már kétszer volt férjnél, de mindkét házassága rövid ideig tartott.

A méregdrága gyűrűt Drew karácsonyra kapta egy Sun Velley-i romantikus utazás után. A színésznő azonnal igent mondott, és már izgatottan tervezik az esküvőt. Drew sokszor hangoztatta, hogy készen áll a családalapításra, úgyhogy lehet, hogy nem sokat kell majd várni a sztárbébire sem.

Drew és Will már egy éve alkotnak egy párt, és egyik barátjuk szerint a férfi őrülten szerelmes a színésznőbe, és minden vágya, hogy mihamarabb családot alapítson vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek