Starity

Sokk! Cherylnek maláriája van!

2010. július 06. 16:04   |   Szerző: Aliasanna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három héttel ezelőtt Cheryl és egyik barátja, Derek Hough Afrikába utaztak, hogy a lány feltöltődhessen. Az út maga jól sikerült, de az énekesnő nem várt "emléket" hozott magával: egy moszkitó csípte meg, melynek következtében elkapta az egyik legrettegettebb vírust, amely akár ölni is képes...

hirdetés
Sokk! Cherylnek maláriája van!

Ahogy a képen is tiszteleg, most fejet kell hajtania az orvosok utasításai előtt!

Az angol Radio1 közölte először a szomorú hírt, miszerint Cheryl kórházba került. Az énekesnő rosszulléte után 48 órán keresztül próbálkozott azzal, hogy kipihenje magát, de nem sikerült elaludnia. Helyette többször elvesztette az eszméletét, családja és barátai kórházba szállíttatták, ahol az orvosok hosszas vizsgálódás után közölték velük: szerettüknek a maláriával kell megküzdenie. Egy hozzá közel álló személy elmondta, hogy tegnap este érthetően bent tartották, és még a mai éjszakát is a kórházban kell töltenie. Ha hazaengedik sem maradhat egyedül, még két hétig megfigyelés alatt tartják otthonában. Cheryl barátai azt is megosztották a Radio1 munkatársával, hogy az énekesnő már azóta gyomorfájdalmakkal küzdött, hogy három hete visszatért Tanzániából.

"Azt mondta az orvosoknak, hogy azóta fáj a gyomra, mióta megérkezett Tanzániából. Vasárnap este az állapota gyors romlásnak indult, akkor már tudta, hogy komoly a baj. 48 órán át próbálta kialudni a betegséget, amiről akkor még azt hitte, gyomorfertőzés. Nagyon gyenge volt, a láza is magas lett, és egyik percről a másikra vesztette el az eszméletét, és tért újra magához. Bevitték a kórházba, ahol a tesztek kimutatták, hogy maláriája van. Mindenki nagyon nyugtalan. Cheryl nagyon beteg!"

A The Sun megkérdezte saját orvosát, hogy szerinte mennyire lehet komoly a baj?! Az orvos azt nyilatkozta, hogy "A malária ölhet, de úgy tűnik Cheryl szerencsés. 4 formáját ismerjük a betegségnek, amelyet a moszkitók terjesztenek, Tanzániában - ahol elkapta a kór... leggyengébb típusa terjedt el a vírusnak." - reméljük igaza van!

Természetesen főnöke, és közeli barátja, Simon Cowell sem hagyta szó, vagyis inkább sms nélkül a bejelentést. Egy rövid üzenettel kívánt Cherylnek gyors gyógyulást: "Pihenj sokat. Ne akarj rögtön visszatérni!". A sajtónak a világhírű producer elmondta: "Cheryl annyi szabadságot kap, amennyit csak akar. Nem kell attól tartania, hogy más veszi át a helyét, nélkülözhetetlen eleme a shownak, amint teljesen meggyógyult, a széke, és természetesen mi is visszavárjuk."

Chez egy közeli barátja hozzátette: "Simon nyugtalan - tudja, hogy Cheryl munkamániás."

Chezza jól felfogott érdeke, hogy betartsa az orvosok utasításait, és reméljük, hogy ha legközelebb csak a kis lábujja fájdul is meg, azonnal elmegy orvoshoz! Viccet félretéve, gyógyulj meg minél hamarabb, Cheryl! Te mondtad, hogy harcolni kell, és most van miért: Önmagadért!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek