Starity

Furcsa ajándékot kapott Brad Pitt

2012. január 06. 21:09   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brad Pitt karácsony előtt ünnepelte 48. születésnapját. A jeles alkalom miatt felesége idén nem gyapjúzoknit, hanem annál értékesebb és elképesztőbb dolgot ajándékozott férjének – derült ki az In Touch e heti számából.

hirdetés
Furcsa ajándékot kapott Brad Pitt

Brad Pitt mindig olyan házról álmodott, ami a természet lágy ölén található, elzárva a külvilágtól. Mivel a színész folyton úton van, nemrég azt mesélte, hogy sehol nem érzi magát otthon. Brad decemberben ünnepelte 48. születésnapját, s ennek alkalmából Angelina Jolie egy igen különleges ajándékkal lepte meg férjét.

A színész álma eddig nem vált valóra, de Angelina tett róla, hogy ez is meglegyen, ugyanis egy kaliforniai vízesést vásárolt férjének ezen a jeles napon. Persze nemcsak a vízesést, hanem a hozzá tartozó földet is megvette, amin nyugodtan építhetnek egy családi házat.

„Brad imádja a vízcsobogást és az építészeti alkotásokat. Annyira lenyűgözte az ajándék, hogy máris őrült tervezgetésbe kezdett” – állítja az egyik ismerősük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek