Starity

Fábry Sándor visszatér

2012. január 07. 11:11   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fábry Sándor visszatér a képernyőkre, csak nem az RTL Klubnál, hanem a Magyar Televízión, s emiatt még perelni sem fogják a humoristát.

hirdetés
Fábry Sándor visszatér

Per nélkül mehet át Fábry Sándor az MTV-re. A hosszú éveken át az RTL Klubon futó műsora egy ideje leállt. Sokan várták már, hogy elinduljon, a Facebookon egy külön oldalt is létrehoztak a rajongók, ahol követelik Fábry képernyőre való visszatérését. Az RTL Klub azonban költségtakarékossági okokból nem indította útjára a show-t.

Most azonban a humorista szerződést kötött a Magyar Televízióval, és február 2-án debütál az új Fábry Show. A hivatalos tájékoztatóban benne áll, hogy az új csatornánál a Dizájn Center marad, a zenekar viszont más lesz. Két-három tagú, ütősökből és fúvósokból álló együttes édesíti majd a poénokat. Fontos dolog, hogy a díszlet teljesen átváltozik. Fábry Sándor a sajtótájékoztatóján így nyilatkozott erről: „Elhagytuk a New York-életérzést, és beköltözünk egy lepukkant pesti bérházba."

Az MTV-re átköltözött Fábry Show inkább a Stand-up comedyn alapul majd, és a vendégekkel való beszélgetések kevésbe lesznek hangsúlyosak. A műsor kéthetente jelentkezik majd új részekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek