Starity

Újabb házasságra készül Jennifer Lopez?

2012. január 09. 14:02   |   Szerző: egon96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig vált el Marc Antonytól, de újra házasodni készül Jennifer Lopez. Mindezt barátnője kotyogta el egy amerikai magazinnak.

hirdetés
Újabb házasságra készül Jennifer Lopez?

„Jennifer semmit sem vesz félvállról, különösen a kapcsolatai­ban. És ez a szerelmi történet sem tér el az előzőektől. Azt tervezi, ahogy kimondják a válását, megszöknek, és hozzámegy a fiúhoz”nyilatkozta J.Lo barátnője.

Úgy látszik, Jennifer tényleg komolyan gondolja a házasságot, annak ellenére, hogy nagyon friss még szingliként. A nyilatkozatból az jött le, hogy nagyon szeretheti a nála 18 évvel fiatalabb táncost, akinek van pár jó pontja, hiszen a férjjelölt nagyon jó kapcsolatot ápol az énekesnő ikreivel.

Igen ám, de van egy kis gond is, ami – jobban mondva aki – nem más, mint J.Lo édesanyja, hiszen nagyon is ellenzi a házasságot. Neki ugyanis nincs ínyére, hogy lánya megannyi ajándékkal lepi meg újdonsült barátját, sőt, minden hónapban kap egy borsos összeggel ellátott csekket is! Ahhoz képest, hogy az új jelölt táncos, úgy látszik, nagyon függ Lopez anyagi helyzetétől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek