Starity

Ashley Tisdale imád edzeni

2012. január 08. 20:08   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Tisdale mindig is vékony és formás volt, sokak szerint tökéletes testtel rendelkezik. Ám azt már kevesen látják, milyen kemény munka áll a szép külső mögött.

hirdetés
Ashley Tisdale imád edzeni

Ashley Tisdale-t mindig is tökéletes formában láthattuk, egy felesleges kiló sem volt rajta. Izmos hasát többször is megvillantotta, és vékony lábait sem rejtette el. De vajon mi állhat a tökéletes külső mögött?

A Hellcats sztája nem mindig volt az edzőtermek megszállottja. Akkor döntött úgy, hogy változtat életmódján, mikor a Zack és Cody forgatásán megsérült a háta: „Nagy esés volt, és elkezdett nagyon fájni a hátam, amikor a turnén táncoltam. Tudtam, hogyha újra erősnek akarom érezni magam, edzenem kell.”

Ám akkoriban Ash nem igazán volt aktív testmozgás terén, sőt, ki nem állhatta a konditermet: „Utáltam – mondja. – Imádtam a High School Musical-filmekben játszani, az nem tűnt munkának, de az edzőterem kínszenvedés volt számomra.”

És hogy próbált meg ezen változtatni? Pozitív gondolkodással! „Az edzés előtt mindig elhitettem magammal, hogy imádok edzeni, és ez működött.”

De nem ez volt az egyelen ok, amiért Ashley életében komoly változtatásokra volt szükség: „Megudtam, hogy a nagypapám cukorbeteg volt, és majdnem az édesanyám is. Tudtam, hogy nagyon komolyan kell vennem a diétát. Rájöttem, hogy a sok edzés és a helyes táplálkozás nagy szerepet játszik abban, ahogyan most és idősebb koromban érzem magam.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek