Starity

Melanie Amaro hamarosan kiadja saját albumát

2012. január 08. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Melanie, aki megnyerte az amerikai X Factort, már aláírt egy szerződést az Epic Recordsszal, hamarosan kiadja saját albumát.

hirdetés
Melanie Amaro hamarosan kiadja saját albumát

Melanie Amaro, aki megnyerte az 5 millió dollárt és ezzel megnyerte az amerikai X Factort is, már tervezi debütáló albumát. Amaro nemrég aláírt egy szerződést az Epic Recordsszal, és reméli, hogy együtt dolgozhat Mariah Carey-vel és Ne-Yóval saját albumán.

Amaro a következőt nyilatkozta a Digital Spynak: „Sok ember van, akivel szeretnék együtt dolgozni. Számtalan olyan művész van, aki annyira tehetséges, hogy hiszek benne, hogy kiegészíthetnénk egymást hangilag. Nagyon szeretnék együtt énekelni Mariah Carey-vel, ő az én példaképem. Valamint nagyon szívesen dolgoznék még Ne-Yóval, úgy hallottam, hogy nagyszerű zeneszerző.”

Amaro, habár mindössze csak 19 éves, a verseny során olyanokat győzött le, mint Josh Krajcik és Chris Rene.

Melanie hamarosan szeretné rögzíteni új albumát Reiddel, aki az Epic Records vezérigazgatója és elnöke. Reid így nyilatkozott az ügy kapcsán: „Én azért csatlakoztam az X Factorhoz, hogy képes legyek olyan tehetségeket felfedezni, mint Melanie. Örülök, hogy aláírta a szerződést az Epic Recordsszal, mert én hiszek benne, hogy még nem mutatott meg mindent, amit tud, de biztos, hogy fényes karrier vár rá."

Simon Cowell, aki a lány mentora volt, a verseny után továbbra is mellette lesz, és egyengetni fogja zenei karrierjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek