Starity

Eric Saade és Molly Sandén szakítottak

2012. január 09. 17:05   |   Szerző: x maite x

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Svédország álompárja, Eric Saade és Molly Sandén 4 évig volt együtt. Kapcsolatuk igen komoly volt, Stockholmban össze is költöztek, de most vége a szerelmüknek, és szakítottak, amit mindketten meg is erősítettek.

hirdetés
Eric Saade és Molly Sandén szakítottak

Eric Saade nevét 2011-ben, az Eurovíziós Dalfesztiválon ismerhette meg mindenki, ahol elsöprő sikert aratott a Popular című számával, és ezzel a harmadik helyig menetelt. Barátnőjével, Molly Sandénnel már négy éve együtt voltak, 2011. április 18-án Stockholmban össze is költöztek, valamint Eric egyik kabalája az „M” medálú nyaklánca volt, amit a lánytól kapott. Lassan Svédország álompárjává értek, azonban most vége a kapcsolatuknak.

A szakításukról szóló pletykák már régebben elkezdtek terjengeni, de hivatalosan csak most erősítették meg. Molly a blogjára írta ki, hogy kapcsolatuknak vége lett, és nem szeretné kommentálni a helyzetet, mivel teljesen személyes ügy, Eric pedig a Facebookon változtatta meg állapotát egyedülállóra, így igazolva a pletykák valóságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek