Starity

Halál is várhat Michael Jackson orvosára

2012. január 09. 22:10   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Conrad Murray, a pop királyának egykori orvosa élete végéig retteghet, hogy mikor ölik meg. A börtönben vérdíjat tűztek ki a fejére. Sokan azt mondják, ha kiszabadul, akkor kell igazán félnie.

hirdetés
Halál is várhat Michael Jackson orvosára

Conrad Murray, Michael Jackson egykori orvosa novemberben került börtönbe. Gondatlanságból elkövetett, nem szándékos emberölés vádjával csukták le az orvost.

A börtönben már több olyan rabról lehet tudni, akinek dicsőséget okozna megölni Jackson gyilkosát – írja a Bors.

„Lehetetlen őt megvédeni, még úgy is, hogy egyszemélyes cellában él a Los Angeles Megyei börtönben. Állandóan ott lebeg a feje felett, hogy bármikor véget érhet az élete. Bárhonnan érkezhet a halálos támadás, akár egy kemény banda tagjától, vagy egy senkitől, aki azt reméli, hogy tettével megmelengeti Jackson rajongóinak szívét. Ráadásul Murray azt mondja, nem érzi magát bűnösnek, nem csinált semmi rosszat. A bűnbánat teljes hiánya pedig csak még jobban felingerli az ellenségeit" – mondta Glenn S. Lipson törvényszéki pszichológus.

Az orvost egyes informácók szerint még a bötrönőrök sem szeretik. Tény, hogy elég nehéz lehet így leélni egy életet, hiszen már öngyilkosságot is kísérelt meg, mivel nem tudja, kiben bízhat meg. A négy évre elítélt orvostól elszedték papírjait, és felfüggesztették orvosi engedélyét is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek