Starity

Beyoncé félt, hogy megint elvetél

2012. január 11. 07:07   |   Szerző: beyo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jay-Z a Glory című számában köszönti kislányát, a kis Blue Ivyt. A dalszövegből kiderül, hogy korábban tragikus események történtek.

hirdetés
Beyoncé félt, hogy megint elvetél

Mint arról már beszámoltunk Beyoncé január 7-én hozta világra első lányát. A hírt tegnap az énekesnő hivatalos oldalán is megerősítették.

„Óriási örömmel jelentjük be, hogy 2012. január 7-én megérkezett gyönyörű kislányunk, Blue Ivy Carter. Születése meghitt és békés volt, földöntúli érzés mindannyiunknak. Kislányunk természetes úton, egészségesen jött világra 3,17 kilogrammos súllyal, és mindannyiunk életében ez volt a legcsodálatosabb élmény. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki imádkozott értünk, aki szeret és támogat bennünket”olvasható a közleményben, amely alatt egy dalt is meghallgathatunk, melyből érdekes plusz információk láttak napvilágot.

A sorok ugyanis arról tanúskodnak, hogy az énekesnő korábban elvetélt és nagyon féltek, hogy ismét elveszítik a kicsit. A számot a kislány tiszteletére írta meg Jay-Z, ezért még a sírását is alákeverte a dalnak. A rapper szerint Ivy a legcsodálatosabb dolog, amit valaha alkotott.

Egyébként a kicsi azért kapta az Ivy nevet, mert a névben szerepel a római négyes (IV), ami Beyoncé szerencseszáma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek