Starity

True Blood: újabb hírek az ötödik évadról

2012. január 11. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg nincs olyan, aki ne hallott volna még a True Bloodról, ám aki egy kicsit is szereti a vámpírokat, az minden bizonnyal rajongó. Ők örülhetnek, ugyanis újabb hírek láttak napvilágot az új évaddal kapcsolatban.

hirdetés
True Blood: újabb hírek az ötödik évadról

Az HBO a napokban hozott nyilvánosságra újabb ötödik évados információkat, ez például magában foglal néhány karakternevet és szerelmi szál alakulását is, hogy ne teljen unalmasan a rajongók tele.

Kezdjük például egy régi szereplő, Jason Stackhouse, azaz Ryan Kwanten karakterének kivesézésével. Az eddigi évadok alatt igen nagy nőcsábász hírében állt, ám az idő előrehaladtával írták a készítők komolyabbnak. A következő szezonban eltűnik a rosszfiú-Jason, helyette egy szerelmes hőst kapunk. Ez arra enged követkkeztetni, hogy Jessicával komolyabbra fordulnak a dolgok. Vagy lehet, hogy mégsem ő lesz Jason szíve hölgye?

Néhány új szereplőt is nyilvánosságra hoztak – legtöbbjüket még nem tudni, melyik színész játssza majd –, ám az biztos, hogy már a harmadik, Whatever I Am, You Made Me című részben kiéleződnek a konfliktusok. Ennek egyik oka, hogy a Brit Morgan által játszott Debbie szülei, Barbara és Gordon Pelt érkeznek meg Bon Tempsba, hogy kiderítsék, mi történt lányukkal.

Emellett három női, húszas éveiben járó karakter, Molly, Dorothy és Tracy tűnik fel, illetve visszatér a városba Miss Jill Steeler is, aki negyvenes éveiben járó egykori tanárnő. S hogy a sorozat ötödik évada sem lesz nagyban különböző szexualitás terén, mint az eddigiek, azt már rögtön lehet tudni, hiszen Miss Steelernek több hiányos öltözetű jelenete is lesz.

Az eddig felsorolt karakterek mellett belép egy új férfi szereplő is, aki nem más, mint Sookie tündérkeresztanyja, Claudine ikertestvére, Claude. A most nyilvánosságra hozott nevek mellett még érdemes megemlíteni Chris Meloni nevét is, hiszen az ő szereplését még decemberben jelentették be. A színész Amerikában sorozatsztár, 12 évadon keresztül szerepelt a Különleges ügyosztályban, azelőtt pedig az OZ-ban játszotta Chris Kellert. Mr. Meloni egy idős vámpír karakterét kapta a True Bloodban.

Egy visszatérő pletykára, Godrick visszatérésére viszont nem reagált a csatorna, így Allan Hyde rajongói csak reménykedhetnek egy-egy esetleges flashbackben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek