Starity

Justin Bieber az új Quasimodo

2012. január 11. 16:04   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Biebert, aki mexikói barátnőjénél vendégeskedett, világsztárhoz méltatlan testtartással fotózták le a strandon.

hirdetés
Justin Bieber az új Quasimodo

Justin Bieber láthatóan nehéz terheket hord a vállán, és ez most nem fizikai értelemben értendő. Talán azután „rogyott meg” miután Mariah Yeater azt állította, hogy ő az apja gyermekének. Azóta már DNS-mintát is adott, hogy barátnőjének, Selena Gomeznek bebizonyítsa, nem ő a gyerek apja.

A pszichológusok „védekező”, begubódzó testtartásnak nevezik, ahogy jár. Emiatt később még nagyon sok egészségügyi problémája is akadhat. A hátfájáson kívül okozhat fejfájást, kimerültséget, izomfájdalmakat és görcsöket is – írja a Blikk.

„Justin úgy nézett ki, mint Quasimodo a Notre Dame-i toronyőrből” – mondta el a lapoknak a képet készítő fotós, akinek észrevétele nem alaptalan, hiszen Bieber testtartása kísértetiesen hasonlít Victor Hugo A Notre Dame-i toronyőr című regényének deformált, torz főszereplőjére, Quasimodóra.

Mivel az elmúlt években rengeteg filmklasszikust dolgoztak fel modern köntösben, kiváncsian várjuk, hátha a kép láttán a Disney-csatorna készít egy remake-et a Notre Dame-i toronyőr történetéből, ahol Bieber alakíthatná Quasimodo szerepét, míg Selena Gomez a cigánylány Esmeraldát, a torz púpos szerelmét játszhatná.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek