Starity

ÖsszeEsküvők Csenge kés alá feküdt

2012. január 12. 09:09   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ÖsszeEsküvők győztes párosa már nagyban a lagzit tervezi, ám előtte az ara még gyorsan megműttette melleit, amikkel már régóta nem volt kibékülve.

hirdetés
ÖsszeEsküvők Csenge kés alá feküdt
Fotó: TV2

A népszerű zenész, Kiki, azaz Patkó Béla lánya a napokban szánta rá magát, hogy megnagyobbíttassa melleit, a 280 köbcentis implantátumokat pedig a szüleivel együtt választotta ki.

„Évek óta zavart, hogy pici a mellem. Nehezen találtam megfelelő melltartót, mindig igyekeztem olyan ruhákat hordani, amelyek alatt nem látszik a cicim” – mesélte Csenge a Blikknek.

A szerelme, Peti természetesen azonnal kedvese mellé állt, elmondta, hogy neki így is a Csenge a legszebb a világon, de mivel látja, hogy mennyire zavarja őt, így természetesen mindenben támogatja.

Hamarosan haza is engedik a pécsi klinikáról, ahol a beavatkozást végzik, azonban még két hétig nem nagyon szaladgálhat, hiszen ágynyugalomra lesz szüksége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek