Starity

Fluor tehetségkutatót indít

2012. január 12. 09:09   |   Szerző: zsanata

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemsokára indul a Music Channelen Fluor legelső, saját tehetségkutató műsora, amelyet nem az X-Faktor vagy a Megasztár konkurenciájának szán, itt ugyanis nem az énektudás a legfontosabb.

hirdetés
Fluor tehetségkutatót indít

Fluor már hatalmas sikereket ért el a Mizu című slágerének megszületése óta, most hasonló sorsú tehetségeket keres, akik ugyan elindultak egy úton, de még nem történt meg az a bizonyos lökés, amivel előtérbe kerülhettek volna.

A Music Channellel együttműködve saját műsort indít amolyan workshop jelleggel, ahol gyakorlati tapasztalattal rendelkező tehetségeket várnak. Itt nem az énekhang a fontos, hanem a stílus, az egyéniség, és hogy már most tudjon valamit felmutatni az illető.

Hamarosan elkészül a hivatalos felhívás is, akkor majd kiderül, hogy pontosan még milyen feltételeknek kell megfelelni. Fluor viszont már most elárulta, hogy a legígéretesebb tehetséggel akár még egy duettet is készülhet majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek