Starity

Sean Bean — ahogy még sosem láttad

2012. január 12. 18:06   |   Szerző: Ellie Andrews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sean Bean, a népszerű angol színész, akit eddig mindenki Hollywood legkedveltebb főgonoszaként, vagy éppen legendás fantasy karaktereiről ismert, most új oldaláról mutatkozik be. A brit drámasorozat, az Accused egyik epizódjában tűnik fel, egy transzszexuális tanár szerepében.

hirdetés
Sean Bean — ahogy még sosem láttad

A jóképű, férfias megjelenéséről és karaktereiről híres színész, Sean Bean, most bebizonyítja, hogy nem csak egyfajta szerep eljátszására képes. Régóta mondogatja, hogy szeretne végre valami mást csinálni, hogy szívesen vállalna olyasmit, ami végre kihívást jelentene tehetségének, de mindezidáig kevés lehetőséget kapott erre.

Nemrég azonban teljesült kívánsága, és szerepet ajánlottak neki a BBC1 négy részes, Accused (Vádlott) című drámasorozatában. Sean egy transzszexuális angol tanárt alakít a harmadik epizódban, akit a szerelem juttat a vádlottak padjára. A markáns színész tehát ezúttal hosszú szőke parókában, sminkben, testhez simuló ruhában, a tőle eddig megszokottaktól eltérően, egy feminim figura bőrébe bújva kápráztat el minket a tálentumával.

„Jó ideje szerettem volna szerepet kapni egy Jimmy McGovern által írt drámában, és azt hiszem, ez a forgatókönyv egy nagyon erős, érzelmes drámát tár majd a közönség elé” – mondta Sean a szerepéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek