Starity

Teljesült Nina Dobrev kívánsága

2012. január 12. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sorozat sztárjának egy születésnapi kívánsága volt, amely tegnap este valóra is vált, hála a rajongóknak.

hirdetés
Teljesült Nina Dobrev kívánsága

Nina Dobrev, a Vámpírnaplók sorozat sztárja a napokban a Twitterén írta meg, hogy mi az, amire a legjobban vágyik a 23-ik születésnapja alkalmából. Sokan gondolhatnánk, hogy a lány a szerelmétől szeretett volna valamit, de sokkal inkább a rajongók támogatására volt szüksége.

„Egy dolgot szeretnék a születésnapomra, méghozzá egy People Choice Díjat. :P A lányok általában pónit szeretnének, túl sok amit én kérek? Haha” – csiripelte a színésznő.

A sztár kérése meghallgatásra talált, hiszen a tegnapi People's Choice Awards díjkiosztón ő is felmehetett győztesként a színpadra és átvehette a neki járó üvegszobrot. A sorozatot egyébként több kategóriában is jelölték. Ian Somerhalder elől azonban Nathan Fillion elhalászta a legjobb színésznek járó díjat, míg a Supernatural sorozat két kategóriában is lekőrözte a szerelmi háromszöggel megfűszerezett sorozatot.

Ki tudja, lehet jövőre több díjjal gazdagodik a sorozat, hiszen a népszerűsége a megjelenése óta töretlenül ível felfelé. A legújabb epizódot ma este vetítik le a tengerentúlon, és a mozgalmas és meglepő eseményekben az ígéretek szerint most sem lesz hiány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek