Starity

Adele összebútorozik új barátjával

2012. január 13. 12:12   |   Szerző: egon96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába nyilatkozta azt pár hónapja a brit énekesnő, hogy nincs kész egy új kapcsolatra, Ámor nyila úgy tűnik, eltalálta, és már az összeköltözésre készül barátjával.

hirdetés
Adele összebútorozik új barátjával

Nem is olyan rég Adele azt nyilatkozta, hogy előző kapcsolata miatt nem nagyon fog egy darabig új kapcsolatot is kezdeményezni valakivel is. Az aranytorkú énekesnő be is tartotta igéretét – eddig. Úgy tűnik, az énekesnő igen is boldog, sőt már az összeköltözésre készül új barátjával.

Adele kedvesét, a 36 éves Simon Koneckit Brightonba szólítja munkahelye, ennek érdekében az újdonsült szerelmespár a környéken választ házat. Adele és Simon eddig elég sok lakást megnéztek, de úgy tűnik, az ideális otthonjelöltet Billinghurst környékén találták meg.

Adele és barátja háza minden bizonnyal hatalmas lesz, hiszen mindkettejük számára fontos, hogy kényelmesen elférjenek, és legyen kert is, ahová ki tudjanak ülni pihenni. Ugyanakkor talán az a legfontosabb, hogy a várost könnyedén tudják megközelíteni, hiszen a hivatásuk ezt megköveteli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek