Starity

Színesben pompázott az idei People's Choice Awards

2012. január 12. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2012-es People's Choice-díj-átadón szinte minden szín képviseltette magát, de persze most is volt olyan, aki csúnyán mellényúlt a ruhaválasztás terén.

hirdetés
Színesben pompázott az idei People's Choice Awards

Az idei People's Choice-díj-átadó vörös szőnyegén ismét csodálatosabbnál csodálatosabb ruhakölteményekben pompáztak a sztárok. A 2012-es év divatszíneként egyértelműen a zöldet emlegetik a szakértők, és úgy tűnik, hogy a szín még szerencsét is hoz.

A természet lágy színét kedvelő amazonokból nem volt hiány. Emma Stone, aki a Könnyű Nőcske című filmben nyújtott alakításáért két díjat is bezsebelhetett, egy metálzöld blézerben pompázott a közönség előtt. Nina Dobrev, a The Vampire Diaries sorozat sztárja is ezt a színt választotta, bár ő elegánsabb kivitelezésben. A színésznő egy csipke ujjú Elie Saab-ruhát viselt a rendezvényen, és ő is egy szoborral a kezében hagyta el Los Angelest az este folyamán.


Nina Dobrev / Emma Stone

Voltak hírességek, akik inkább a meleg árnyalatokra esküdtek. Demi Lovato teljesen elkápráztatta a nagyérdeműt a vörös szőnyegre tervezett, barack színű Marchesa-ruhakölteményével, amely erősen hangsúlyozta nőiességét, majd vörös fellépő ruhája is nagy sikert aratott a kritikusok körében. Kristen Bell piros, bőrszoknyás Valentino-ruhája is tökéletesen mutatott a szőke szépségen.


Demi Lovato / Kristen Bell

Az ártatlanság színét választotta az egyre inkább nőiesedő Miley Cyrus, és a Glee sztárja, Lea Michele is. Az utóbbi kissé mellényúlt, mert többen inkább úgy vélik, hogy hófehér Marchesa-ruhája olyan, mint egy pókháló, amely szétterül a testén, de előnytelenül, hiszen az alakját teljesen eltakarja. Jennifer Morrison is a fehérre esküdött, de a ruhája inkább egy díszes lámpára emlékeztet, ellentétben Ashley Bensonnal, aki egyszerű, mini szerelésével hozta a szokásos divatos és csajos formáját.


Lea Michele / Miley Cyrus / Ashley Benson / Jennifer Morrison

Természetesen a fekete színt most sem tudták otthon felejteni szeretett színésznőink. Vanessa Hudgens, Lucy Hale, Carrie Preston és Ashley Greene is az éjszaka színét választotta, ki-ki a saját ízlése szerint. A High School Musical egykori sztárja a végzett asszonyának öltözött be, míg a Pretty Little Liars sorozat üdvöskéje, Lucy Hale egy csillogó, félvállas Cengiz Abazoglu-ruhát választott. Ashley Greene ruhája meglepő volt, hiszen a DKNY-bőrszereléssel elég rockosra vette a figurát, de a csipke betét és a szoknya fodros alja ellensúlyozta a vadságát.


Lucy Hale / Ashley Greene / Vanessa Hudgens

Az este legnagyobb ruhabakiját Kelly Osbourne vétette, aki szürke hajkoronájával és kétszínű, földig érő ruhájával többek szerint úgy nézett ki a vörös szőnyegen, mint Frankenstein menyasszonya. A hamarosan megjelenő Hunger Games-filmek sztárja, Jennifer Lawrence is rossz lóra tett tengerkék Vicktor & Rolf-ruhakölteményével, de szorosan ott van a legrosszabbak között Ginnifer Goodwin is, aki rózsaszín Pepto-Bismol-ruhájában egy puncsos sütihez hasonlított leginkább.


Kelly Osbourne / Jennifer Lawrence / Ginnifer Goodwin

A szezon megkezdődött, és biztos vagyok benne, hogy az idén még láthatunk számos csodálatos, és sokkoló ruhakölteményt. Persze ízlések és pofonok, így mindenki döntse el, hogy egyetért-e a nagyvilág véleményével, vagy inkább megcáfolná azt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek