Starity

Intim jelenet a Hobbitban?

2012. január 14. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Martin Freeman szerint a hobbitok is lehetnek szerelmesek, így akár szexelhetnének is a filmvásznon.

hirdetés
Intim jelenet a Hobbitban?

Martin Freeman szeretné romantikusabbá tenni a 2012-ben mozivászonra kerülő The Hobbitot. A Zsákos Bilbót alakító színész szerint a könyvvel ellentétben a filmben ki kellene emelni Bilbó romantikus vonásait akár intim jelenetek beillesztésével.

“Szerintem Bolbo is szexelt, bár nem vagyok benne biztos. Megpróbálom rábeszélni Peter Jacksont, hogy írja bele a forgatókönyvbe” – mondta a színész, aki bizonyára csak viccelt, hiszen marhaság lenne szexjelenetekkel teletűzdelni egy mesét, amibe ilyesmi nyilvánvalóan nem illik bele.

Nem értjük, miért akarna totálisan öncélú szálakat fonni egy szép, értékes, világszerte elismert történetbe, hiszen ez teljesen olyan lenne, mintha valaki odamenne Leonardo da Vinci Mona Lisájához és mélyebb dekoltázst festene neki, mert az illetőnek úgy jobban tetszik.

Persze ahhoz, hogy ez az ötlet belekerüljön, kell Peter véleménye is, és a rendezőt ismerve eléggé kétséges, hogy lesz benne intim jelenet. Mindenesetre így is, úgy is hatalmas sikerre számíthat majd a film.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek