Starity

Kollégája is rajong Phoebe Tonkinért

2012. január 13. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Secret Circle sorozat sztárja alig pár hét alatt elcsavarta új színészkollégája fejét, aki beismerte, hogy a sorozat gonosz boszorkánya igazán lehengerlő személyiség.

hirdetés
Kollégája is rajong Phoebe Tonkinért

A The Secret Circle sorozattal Phoebe Tonkin népszerűsége hatalmasat ugrott felfelé. A kicsit rossz, és igen makacs boszorkány szerepében a lány végre ki tudott törni a jókislány skatulyából. A karaktere milliók kedvencévé vált és számtalan férfi hever a lába előtt, köztük Grey Damon a sorozat új rosszfiúja is.

„Faye egy érdekes egyéniség, és az őt alakító színésznőből is ugyanaz az energia árad. Amikor nem dolgozunk, akkor is olyan, mintha mindig forgatna valamit a fejében. Phoebe mindig kitalál valamit. Ő egy csodálatos lány, és nem mondanám azt, hogy nehezemre esik egy párként szerepelni vele a képernyőn, hiszen megnyerő és nagyon szerethető csaj. Csodálatos és lenyűgöző.” - áradozott színésztársáról a Leet alakító Grey Damon az MTV-nek.

Vajon a közös jelenetek meghozzák a valóságban is a románcot kettejük között? Úgy tűnik, nem a fiún múlik, hiszen szavaiból ítélve már most teljesen odavan az egykori sellőlányért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek