Starity

Zac Efron szeretettel gondol a múltra

2012. január 13. 14:02   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efront a napokban arról a szerepéről kérdezték, amely meghozta számára az ismertséget és a hírnevet. Ez nem más, mint a High School Musical-béli karaktere, Troy Bolton.

hirdetés
Zac Efron szeretettel gondol a múltra

Zac Efron legkedvesebb emléke a múltból a High School Musical. Az színész, mint köztudott, megkapta Troy Bolton szerepét 2006-ban, és az első rész sikere végig kitartott, hiszen a film harmadik része már a mozikban is látható volt, és mai napig a legnagyobb bevételt hozó film lett a Disney-nek.

Zac mindig örömmel és izgatottsággal beszél erről a szerepéről. „Nem is tudom leírni, mennyire klassz. Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem, ez a legkedvesebb emlék a múltamban. Még mindig nagyon közel állok az akkori barátaimhoz. Rengeteget nevettünk együtt. A forgatás nem munka volt, hanem szórakozás. Olyan volt, mintha ünnep lett volna minden egyes nap” – magyarázta Zac.

A 24 éves sztár nemcsak színésztársaira gondol vissza szeretettel, de a film rendezőjére, Kenny Ortegára is. „Kenny fantasztikus. Ő mindig is biztatott minket, hogy nem kell félnünk, és hogy csak rajtunk múlik, mennyire érezzük jól magunkat. Mindig mellettünk áll” – áradozott a sármos színész.

Zacet legközelebb egyébként áprilisban láthatjuk a mozivásznon, mégpedig a The Lucky One című filmdrámában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek