Starity

Ashton Kutcher is új külsővel hódít

2012. január 13. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Visszatért régi önmagához a Két pasi meg egy kicsi sztárja, ugyanis végre megszabadult szakállától és hosszú hajától.

hirdetés
Ashton Kutcher is új külsővel hódít

Rövid hajjal, mindenféle borosta vagy hosszabb arcszőrzet nélkül hódít Ashton Kutcher. Úgy tűnik, a válás utáni stílusváltás a legújabb trend Hollywoodban, hiszen legutóbb Katy Perry festette be tincseit vakmerő kékre.

A Két pasi meg egy kicsi sztárja a TCA Press Tour nevű rendezvényen már régi önmagaként jelent meg – ahogyan egykor Demi Moore is megismerte. Ez jelentheti azt, hogy így hódítaná vissza szíve hölgyét, hiszen az eseményen Kutcher ujján még mindig ott csillogott a gyűrűje, melyhez többször is simogatóan hozzáért, de az is meglehet, hogy az új imázs a továbblépés szimbóluma.

„Biztos vagyok benne, hogy sokan lesznek, akik vissza akarják kapni a hosszú hajam, de ugyanennyien mondogatták már hetek óta, hogy ideje megszabadulnom tőle” – mesélte Walden Schmidt megformálója.

Már csak az a kérdés, hogy Ashton sorozatbeli, hősszerelmes karaktere hogyan viszonyul ehhez az átalakuláshoz. Talán az ő életében is beköszönt a változás?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek