Starity

Shakira férjhez megy

2012. január 14. 08:08   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Álomesküvőre készülődhetnek a katalán fővárosban, Gerard Piqué ugyanis nemsokára feleségül veszi kedvesét, a nála 10 évvel idősebb énekesnőt, Shakirát. Az esküvő a július elsején véget érő labdarúgó-Európa-bajnokság után lesz.

hirdetés
Shakira férjhez megy

Nagy a boldogság és persze a szerelem Shakira és Gerard Piqué között, nemsokára ugyanis férj és feleség lesznek – írja a Blikk.

„Az őszig csak néhány fellépést tervezek, mert új albumot akarunk kiadni, a futball-Európa-bajnokságot követően pedig egy hosszabb utazásra megyek a szerelmemmel” – mesélte a boldog énekesnő az InTouch magazinnak.

Shakira és kedvese valószínűleg a katalán főváros bazilikájában, a Santa Eulaliában tartja az esküvőt, a mézesheteket pedig a csodálatos Bahamákon töltik, mivel az énekesnő ott vett egy szigetet, ami közel 3,87 milliárd forint volt. Gerard Piqué és a popdíva 2010-ben, Ibizán ismerkedtek meg, de a kapcsolatukat 2011 februárjáig titkolták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek