Starity

Ki a legvonzóbb vámpírfiú?

2010. július 06. 23:11   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjainkban a tinilányok vámpírfiúkról álmodoznak, itt a legkedveltebb felhozatal:

hirdetés
Ki a legvonzóbb vámpírfiú?

- Alexander Skarsgard (lásd.:1.kép)

A svéd származású színész a True Blood című sorozatban tűnt fel és sokak szerint ő az univerzum legszexisebb vámpírja. Alexander egyébként Lady GaGa Paparazzi című videóklipjében is feltűnt.

- Ian Somerhalder (lásd.:2.kép)

A Vámpírnaplók ügyeletes rosszfiújáért csak úgy döglenek a csajok. Hát igen, a nők tényleg mindig a rosszfiúkra buknak. (Halkan megjegyzem, hogy nálam Ian a favorit)

- Brad Pitt (lásd.:3.kép)

Brad az Interjú a vámpírral című filmben is már sok nő szívét megdobogtatta a megjelenésével.

- Robert Pattinson (lásd.:4.kép)

Az angol színészt nem hagyhattam ki a felsorolásból, hisz a Twilight fanok azonnal megrohamoznának a szitkozódásaikkal. Szóval, jobbnak látom, hogy őt is ide soroljam, hisz sok lány számára ő az ideális vámpír.

- Stuart Townsend (lásd.:5.kép)

A rocker vámpír megformálóját Stuart Townsend alakítását tartják a vámpíros műfaj egyik leghitelesebb alakításaként, mert bonyolult, rideg, félelmetes és misztikus.

- Tom Cruise (lásd.:6.kép)

Az Interjú a vámpírral című könyv írója, Anne Rice annak idején minden követ megmozgatott, csak ne Cruise kapja meg Lestat szerepét a produkcióban. Cruise óriási meglepetést okozott neki alakításával, és onnantól kezdve egyetértett a rendező, Neil Jordan választásával.

Bocsánatot kérek, hogy kihagytam a felsorolásból a büszkeségünket Lugosi Bélát (R.I.P. Béla), Drakula első megformálóját a filmvásznon, de őt inkább sármosnak titulálnám.

És elnézést kérek Jackie Chan rajongóitól is, hogy kedvencüket, valljuk be jó okkal, szintén kihagytam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek