Starity

Mégsem válik Fekete Dávid és Cserpes Laura

2012. január 14. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár nemrég úgy gondolták, kapcsolatuknak vége, most mégis úgy döntött a páros, hogy újra megpróbálják.

hirdetés
Mégsem válik Fekete Dávid és Cserpes Laura

December elején még arról cikkeztünk, hogy az igen fiatalon házasodott Fekete Dávid és felesége, Cserpes Laura beadta a válópert. Most azonban meggondolták magukat, és elhatározták, megmentik a kapcsolatukat.

Akkor úgy gondoltuk, túl korán házasodtunk össze, de most már tudjuk, nem ez volt a baj. Mind a ketten nagyon heves, amolyan olaszos vérmérsékletű emberek vagyunk, így sokszor egy-egy banális vita hevében is képesek voltunk nagyon sértő dolgokat mondani egymásnak– nyilatkozta Dávid a Blikknek.

Rájöttek, igenis fontosak egymásnak, és meg kell taulniuk kezelni a féltékenységet: Laura ugyanis sokszor kiborult a fiatal lányok Dávid iránti rajongása miatt, de Dávid is hasonlóképp viselkedett, mikor egy férfi kinézte magának szerelmét. Megbeszélték a dolgokat, és most tökéletes az összhang közöttük:

A külön töltött idő rádöbbentett hitünk fontosságára, és rájöttünk, mi csak így nem dobálózunk a házasság szövetségével. Odaálltunk egymás elé, bocsánatot kértünk egymástól, elhatároztuk, hogy eltöröljük a múlt eseményeit és nyitunk egy új fejezetet! – árulta el a lapnak Dávid.

Ezután a pár új gyűrűket vásárolt, így pecsételve meg új, immár felnőtt kapcsolatukat, aminek építése még csak most kezdődik majd ingazán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek