Starity

VV Péter családját megfenyegették!

2012. január 14. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Telefonon és Facebook-üzenetekben zaklatják a családot, így akarják a tudtukra hozni, hogy nem szeretnék, ha Péter visszamenne a villába.

hirdetés
VV Péter családját megfenyegették!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Minden villalakónak vannak odakint ellendrukkerei, akik ahelyett, hogy kedvencüket támogatnák, inkább valamelyikük ellen kampányolnak. VV Peti rosszakarói viszont jócskán túllőttek a célon, a valóságshow-veterán kocsiját is megrongálták, valamint családtagjait is zaklatják. Facebookos üzenetekben például azzal fenyegetőznek, hogy ásóval verik szét a villalakó édesanyjának fejét, ha a fia nem jön ki végre a luxusbörtönből.

„Sírva hívott fel Péter anyukája, amikor valamelyik nap már a sokadik fenyegető telefonhívást kapta. Szegény, rettentően megijedt, de nem is magát félti, hanem a fiát, akinek a kocsiját is megrongálták az anti-VV Péter-klubosok. Peti az utcán hagyta az autóját, amikor beköltözött a villába, fogalmunk sincs, honnan tudhatták meg, melyik az ő autója. Korábban többször megdobálták tojással, de azt lemossa az ember, ez azonban már egyáltalán nem vicces” – mondta a Blikknek Fülöp Dávid, Péter egyik barátja, aki segített a családnak átparkolni a kocsit egy védett helyre.

Dávid elmondása szerint Péter tisztában volt azzal, hogy lesznek majd olyanok, akik nem szimpatizálnak vele, ezért gondosan ügyelt arra, hogy szeretteit ne vonja bele a médiaszereplésekbe. Ennek ellenére mégis megtalálták őket, amiért Péter vélhetően rettentő dühös lesz, hiszen ez már nem játék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek