Starity

Justin Bieber jófiú akar maradni

2012. január 14. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 17 éves popsztár nem akar rossz hatással lenni a gyerekekre, ezért úgy döntött, ő sosem lesz olyan énekes, aki a szexről vagy a drogokról ír, vagy éppen káromkodik dalaiban.

hirdetés
Justin Bieber jófiú akar maradni

Justin Bieber bár jóban van Kanye Westtel, Drake-kel és Lil Wayne-nel, ez nem azt jelenti, hogy ugyanazokról a témákról fog írni és énekelni, amikről az említett rapperek. A kanadai popsztár azt tervezi, hogy még a márciusban eljövendő 18. szülinapja után is tiszták maradnak a dalszövegei.

„Sosem fogom olyan helyzetbe hozni magam, hogy a gyerekek és a szüleik ne tiszteljenek többé – magyarázta. – Vannak olyan előadók, akiktől eltiltják a gyerekeiket a szülők, mert úgy gondolják, rossz hatással vannak rájuk. Én azt szeretném csinálni, amit Michael is tett – sosem káromkodott a dalszövegeiben, és mindig arról szóltak, amit a kisgyerekek és a nagyszülők is szerettek egyaránt Michaelben.”

Az énekes, aki néha-néha a saját szórakozására rapdalokat is ír, sosem fog 50 Centhez, vagy bármelyik másik rapper stílusához hasonló zenét gyártani. Olyan ember szeretne lenni, akit mindenki tisztel.

„Nem akarok olyan dolgokról énekelni, mint a szex, a drogok vagy a káromkodás. Én inkább romantikus típus vagyok” – szögezte le Justin.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek