Starity

Chloe Moretz nővérének érzi Blake Livelyt

2012. január 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chloe Moretz megjelent a 2012-es People's Choice Awardson, ahol elárulta, hogy Blake Lively az első számú ember, aki inspirálja.

hirdetés
Chloe Moretz nővérének érzi Blake Livelyt

Chloe Moretz egyre ismertebb a sztárvilágban, egyre több díjátadón vesz részt, a riporterek egyre kíváncsibbak véleményére, érzéseire. A People's Choice Awardson sem történt ez másként, a vörösszőnyegen megkérdezték, ki inspirálja: a válasz egyáltalán nem volt meglepő, hiszen egyből rávágta, hogy a Gossip Girl szőke ciklonját, Serena van der Woodsen megformálóját, azaz Blake Livelyt tartja annak a személynek, aki mindig inspirálja.

Blake és Chloe már több éve nagyon jó barátságot ápolnak, annak ellenére, hogy van köztük némi korkülönbség.

„Próbálom átvenni Blake stílusát, nem majmolni szeretném, de nagyon tetszik, ahogyan öltözködik. Szerintem ő az egyik legstílusosabb híresség – árulta el a riporternek, majd áttért a lényegre. – Nagyon, nagyon, nagyon szeretem Blake-et, ő az egyik legjobb barátom, mindig kiáll mellettem, ahogyan én is mellette. Ő az egyetlen egy ember, aki inspirál engem. Úgy érzem, mintha ő lenne a nővérem. Sőt, ő a nővérem!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek