Starity

Mit gondol valójában Madonna Lady Gagáról?

2012. január 17. 07:07   |   Szerző: PipiXBang

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop királynőjét Cynthia McFadden újságíró interjúvolta meg, melyben Madonna többek között beszélt az új albumáról, a szerelemről és persze Lady Gagáról is.

hirdetés
Mit gondol valójában Madonna Lady Gagáról?

Az ABC csatorna néhány nappal ezelőtt adta le azt az exluzív interjút, amelynek során Madonna a rajongók által feltett kérdésekre válaszolt.

A műsorvezető megkérdezte Madonnát, hogy mit gondol arról, hogy Lady Gaga csak az ő egyszerű másolata. Madonna kijelentette, hogy csodálja Lady Gagát, mint dalszerzőt, és nagyon tehetségesnek tartja, de nem lát semmiféle kapcsolatot saját maga és az extrém énekesnő között. Továbbá az is kijelentette, hogy sosem akarta beperelni őt a Born This Way című dal miatt. Noha a hasonlóság feltűnt neki, de úgy gondolta, ez egy csodálatos újraértelmezése az Express Yourselfnek.

„Mikor meghallottam a rádióban, azt mondtam ez annyira ismerős... Úgy éreztem ez reduktív” – mondta Madonna, aki még elmondta, hogy Gagát érdekesnek találja, és egyáltalán nem zavarja, hogy inspiráló hatással van rá.

Ám nem tért ezzel véget a történet. A Born This Way egyik alkotója, DJ White Shadow durva szavakkal reagált az elhangzottakra ,szerinte a Born This Way egyáltalán nem másolat, és Madonnának gyógyszert kellene szedni, mert nem friss az emlékezete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek