Starity

Jesse Lee csokifagyival tömi magát sorozatnézés közben

2012. január 16. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jesse Lee azon sztárok közé tartozik, akik sokmindent megosztanak a közösségi oldalakon, így tudhatjuk azt is, hogy mikor mit néz, vagy mit eszik.

hirdetés
Jesse Lee csokifagyival tömi magát sorozatnézés közben

Jesse Lee kifejezetten az a fajta sztár, aki sokszor posztol a közösségi oldalakon. Ennek persze a rajongók nagyon örülnek, hisz egyre több dolgot tudhatnak meg a gyönyörű énekesnőről. Nemrég például a híresség a következőt írta a Twitteren: „Semmi sem jobb egy Smallville-maratonnál!”

A bejegyszéshez pedig egy fotót is mellékelt, amelyen egy Kilwin’s csokoládés jégkrém van a kezében. Az már sajnos nem derült ki, hogy Jesse csak egy kanállal kóstolt bele a fagyiba, vagy az egészet megette, mindesetre az alakján nem látszanak az esti filmsorozat-maratonok nyomai.

Jesse egyébként rengeteg fotót tölt fel az internetre, amelyek többek között különböző helyszíneket, vagy embereket mutatnak be, de sokszor láthatunk róla is fotókat, amelyek például otthon, vagy nyaralása közben készülnek. Ezzel a rajongók beppilantást nyerhetnek kedvencük hétköznapjaiba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek