Starity

Börtönre ítélték Lindsay Lohant

2010. július 07. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay többször megsértette a három éve érvénybe léptetett próbaidejét azzal, hogy egyszer sem jelent meg a függőség kezelési terápiáin. Ezen kívül több kép is megjelent róla a sajtóban, melyeken alkohol, illetve drogos befolyásoltság alatt állt.

hirdetés
Börtönre ítélték Lindsay Lohant

A sztárnak persze mindenre volt kifogása, de mind lepattogott a bírónőről. Mé... színészi képpességeit dícsérő - könnymentes sírással (lásd a képen) sem tudta meghatni az ítészt.

Lindsaynek 2 hét múlva kell újból megjelennie a bíróságon, hogy megkezdje második, 3 hónapos börtönbüntetésének letöltését. Egyszer már kapott egy napot, de mindössze 84 percet ült, mivel nem volt elég hely számára.

Lindsay, Lindsay, meddig süllyedhetsz még? Nekem nagyon hiányzik az a szép, tehetséges, belevaló csaj, aki egykor a "Nem férek a bőrödbe!", a "Bajos csajok", a "Nyomozólányok" és további nagysikerű filmek sztárja volt. Hol rontotta el?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek