Starity

A Big Bang a vártnál korábban tér vissza

2012. január 22. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dél-Korea egyik leghíresebb fiúbandája egy új albummal fog visszatérni. Márciusra volt várható, de mégis előbb fogják piacra dobni.

hirdetés
A Big Bang a vártnál korábban tér vissza

Eredetileg a fiúk márciusra tervezték az album megjelenését a Big Show előtt, ami egyben a visszatérésük is lett volna.

„A Big Bang úgy döntött, hogy a Big Show-t 2012 márciusában tartják meg. A koncerttel egyetemben egy új albumot is kiadnak. Idén kissé nehézkesen mentek a munkálatok a nem várt események miatt, de közel egy év után meglesz a hivatalos visszatérés a Big Show keretein belül” – nyilatkozták még december 16-án a YG Entertainment szóvivői. A képviselők még azt is elárulták, hogy G-Dragon éjjel-nappal a stúdióban van, de a többi tag is szorgalmasan munkálkodik.

Először már év elejére tervezték az album piacra dobását, de a vezető marihuánás ügye miatt és DaeSung baleset-sorozata miatt márciusra csúszott a visszatérés. Nemrég az ügynökség bejelentette, hogy a Big Bang februárban fog visszatérni, mivel a dalok felvételei akadálymentesen haladnak. A csapat keményen dolgozik, mert a tavalyi év egyiküknek sem volt könnyű. Ezen az albumon úgy dolgoznak, mintha a debütáló lemezük lenne. Olyannyira, hogy ezt a visszatérést „második debütálásnak” is nevezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek