Starity

Csúnyán beégett Lana Del Rey

2012. január 18. 13:01   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lana Del Rey hétvégén lépett fel Amerika egyik leghíresebb műsorában, azonban előadása nem úgy sikerült, ahogy azt mindenki várta.

hirdetés
Csúnyán beégett Lana Del Rey

Lana Del Rey a zeneipar legújabb felfedezettje, aki leginkább titokzatosságával hívta fel magára a figyelmet. Elmondása szerint egyszerű és szerény lány, mások szerint pedig eladta magát, és hazugságokkal tömködi tele az emberek fejét. Nemrégiben azt nyilatkozta, hogy nagy szegénységben élt, így meseszerűnek éli meg azt, ami most vele történik. Aztán leleplezték, hogy édesapja milliomos vállalkozó, és úgy hírlik, az énekesnő az ajkait is feltöltette. Ő viszont továbbra is tagad, és talán megvan rá az oka.

Az énekesnő meghívást kapott a Saturday Night Live-ba (vagy menedzserei intézték el neki a szereplést), ő pedig hatalmas megtiszteltetésnek érezte mindezt, mivel a műsorban csak olyan énekesek szoktak fellépni, akik sikeresek, és befutott előadóknak számítanak. Lana várva-várt lemeze január végén jelenik meg, így ez a lehetőség remek promóciós lehetőségnek tűnt, valószínűleg az eladások is az egekig kúsznak majd.

Ebben viszont már mindenki kételkedik. Produkciója után több híresség is kinyilvánította véleményét a pop új üdvöskéjéről. Juliette Lewis erősen bírálni kezdte a lányt Twitteren, habár bejegyzését azóta törölte: „Most nézem ezt az 'énekest' az SNL-ben, és olyan, mintha egy 12 éves lány lenne a szobájában, mint aki úgy tesz, mintha énekelne.”

Tim Morton, brit rádiós szerint olyan volt, mint egy részeg Julia Roberts, aki éppen emlékezni próbál a dalszövegre. Eddie Argos, az Art Brut frontembere ezt írta: „Most néztem az SNL-t, szóval ez az a Lana Del Rey, akit mindenki szeret? Azt hittem, Kirsten Wiig valamelyik kiszámíthatatlan karaktere volt az. Mind idióták vagytok.”

Voltak olyanok is, akik az énekesnő védelmére keltek, hogy bizonyára azért nyújtott gyenge a produkciót, mert izgult.

Az alábbi videó megtekintése után mindenki eldöntheti, kinek a pártjára áll.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek