Starity

Szabó Tomi Los Angelesben tanul

2012. január 18. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bad Boyz oszlopos tagja a tengerentúlra látogatott, hogy a legnagyobbaktól tanulhasson.

hirdetés
Szabó Tomi Los Angelesben tanul

A Csillag születikben feltűnt Szabó Tomi már igazi profinak mondható a hazai táncosok körében. Felkérték már a hazai X-Faktor második szériájának és rengeteg magyar bevásárlóközpont show-jának koreografálására is. Saját tánciskolája van Budapesten, ahol maga oktatja a táncolni vágyókat, és az ő kezei közül került ki a tavalyi Csillag születik döntős tánccsapata, az Appril Project is.

Bár sok sikert elért, rengetegen imádják és elismerik, ő még sincs megelégedve saját magával. Hogy új stílusokat és mozdulatokat tanuljon a legprofibbaktól, egészen Los Angelesig repült húgával, Timesszel karöltve. Számos híres, elismert és sztárnak számító tánctanárnál megfordultak már ez idő alatt, köztük Beyoncé koreográfusánál is. Két és fél hétre utaztak Amerikába, hogy tanulhassanak, és ha már ott vannak, körülnézzenek a gyönyörű városban. Az eddig megnézett nevezetességek közül a Rhodeo Drive volt a kedvenc helyük.

„Tanulni, körülnézni jöttünk Timesszel két és fél hétre. Ennyit tudtunk megoldani anyagilag és persze időben, hiszen mindketten rengeteget dolgozunk. Béreltünk egy autót, azzal járunk napi 3-4 táncórára. Beyoncé koreográfusánál és számos, a szakmában hatalmas sztárnak számító tanárnál is jártunk. Nagyon nagy megtiszteltetés ezeken az órákon részt venni, már a gyakorlás is olyan, mint egy divatshow” – nyilatkozta a Blikknek Tomi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek