Starity

Lebénulhatott volna Jason Derülo

2012. január 18. 23:11   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason Derülót január elején szállították kórházba csigolyatöréssel. Az énekes közel volt ahhoz, hogy örök életére lebénuljon.

hirdetés
Lebénulhatott volna Jason Derülo

Jason Derülo január elején csigolyáit törte egyik táncpróbáján. Az énekes jelenleg otthon lábadozik, és nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért nem lett komolyabb baja.

„A sérülésemet nevezzük a hóhér szünetének, mert az a csontom tört el, amibe mások belehalnak. Annyira boldog vagyok, hogy még mindig itt vagyok! Az emberek 95%-a lebénul vagy eltávozik... Minden okkal történik. Megváltozott a saját életszemléletem. Ne felejtsd el, ami fontos. Az élet rövid, használd ki ma, mert lehet, hogy holnap túl késő” – írta közösségi oldalain.

Az énekes rengeteg támogatást kap a rajongóitól, ezt minap videó formájában meg is köszönte nekik. Mostani turnéja ugyan elmaradt, de nem szegte kedvét, hogy a jövőben bepótolja. Ígérete szerint jobbat és nagyobbat szeretne összehozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek