Starity

Chris Colfer könyve hamarabb kapható

2012. január 20. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Chris által írt könyvet 2012. július 17-én adják ki a boltokban, amely a The Land of Stories címet viseli.

hirdetés
Chris Colfer könyve hamarabb kapható

A Glee-rajongók már tudják, hogy Chris varázslatos helyekre visz el minket a hangjával. Különleges képességét most arra használja fel, hogy létrehoz egy fantáziavilágot, amelyet megörökített közelgő könyvében, a The Land of Storiesban. A könyvet Brandon Dorman illusztrálta.

A Kurt-rajongók óriási örömmel várják a könyvet, aminek ígért megjelenése augusztusra volt várható, ám jó hír, hogy a könyvet 2012. július 17-étől kapni lehet majd a boltokban. Az egyik képviselő elmondta, hogy Chris egy igazán tehetséges író, és az ő ötlete volt, hogy hamarabb megjelenjen a kötet, így a rajongóknak kevesebbet kell izgulniuk miatta.

A történet egy testvérpárról, Alexról és Connerről szól, akik maguk mögött hagyva az igazi világot elutaznak egy fantáziavilágba, ahol varászlatos lényekkel találkoznak – mint a boszorkány, a manó és a törpe. Chris szerint az illusztráció tökéletes lett, minden rész életre kell benne, és sokkal jobb, mint amit ő gyerekként alkotott színes ceruzákkal és krétákkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek