Starity

VV Vera családja bíróságra viszi a pornóügyet

2012. január 20. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Annak ellenére, hogy családja nem érti, mit keresett az érzékeny lelkű Vera a pornószakmában, minden körülmények között kiállnak mellette, és perelni készülnek a megjelent felvétel miatt.

hirdetés
VV Vera családja bíróságra viszi a pornóügyet
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Hosszú hallgatás után végre VV Vera testvére is kifejtette véleményét a pornóbotrányról. A lány testvére kiáll a villalakó mellett, hisz attól, hogy hozott egy rossz döntést korábban, még nem kell miatta élete végéig vezekelnie. Szerinte az embereknek sem ez alapján kellene megítélnie Verát, hanem a villában mutatott viselkedése szerint.

„Visszataszító, ahogy az emberek a testvéremről beszélnek, és belegondolni is szörnyű, hányan bámulták azt a videót. Állítólag már eltűnt a netről, ami azért is érdekes, mert ha joga lett volna a tulajdonosnak nyilvánosságra hozni, akkor most miért törölte? Azt sem értem, hogy aki a castingot rendezte, miként adhatta el, és Vera tudta nélkül hogyan dobhatták piacra”mondta a Borsnak Vera nővére, Zsuzsa, aki hajlandó bíróságra vinni az ügyet, ha bebizonyosodik, hogy jogszerűtlenül dobták piacra a videót. „Meg kell néznünk, Vera milyen szerződést írt alá a forgatás előtt, csak azután lehet jogi útra terelni az ügyet. A peranyagba belevesszük azt is, hogy ezek az emberek mennyi pénzt kaszáltak a testvérem által. Szerintem ebből Verának is részesednie kell.

Vera pornócastingján valóban hatalmas, akár többmilliós nyereséget realizálhat a kiadó, hiszen a film olyan sikeres volt, hogy az első háromezer legyártott példányt szinte maradéktalanul elkapkodták, így újabb adag gyártásába kezdtek.

A film jogtulajdonosa, Tomor András elmondta a lapnak, hogy tárt karokkal várja Vera jogászait, ő ugyanis kifizette a film jogait, így törvényesen dobta piacra a DVD-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek